2018. március 13.

#RIPZigi


Sziasztok!

Ma este, az Instagramon nézelődve belefutottam egy, akkor még pletykának hitt kis cikkbe, miszerint Zayn és Gigi szakítottak. Sajnos, a hír igaz. Mind a ketten megerősítették. 
Ez a hír engem is megrendített abban, hogy folytassam-e a történetet. Szerintem, nem lenne hiteles, de gondolkodok még rajta és ha változik az álláspontom, jelezni fogok nektek :)

Addig is vigyázzatok magatokra,
Macy

2 megjegyzés:

 1. Drága Macy!
  Én nem értem, hogy miért ne folytathatnád a történetet annak ellenére, hogy szakítottak. Megértem, hogy a világot sokkolta a hír, hiszen semmi jele nem volt a szakításuknak, és nagyon aranyos pár voltak. De szerintem ennek ellenére is megírhatnád a történetet, akár az ő emlékükre. De sose lehet tudni, mert talán egy nap újra egymásra találnak.
  Szerintem és nem hiszem, hogy olyan nagyot tévedek, ha azt mondom, hogy minden olvasód nagyon várjuk már a folytatást, s én személy szerint szeretném megtudni, hogy mi lesz a vége. Tudod, igényes Zayn blogot találni nagyon nehéz, de én örülök, hogy ezt megtaláltam, s remélem végig is olvashatom majd :)

  VálaszTörlés
 2. Kedves Névtelen!

  Köszönöm, hogy megosztottad velem a véleményed :) Belátom, elhamarkodottan írtam le ezt a kis bejegyzés, nem gondoltam át rendesen :) Fogalmam sincs mikor, de sort kerítek a történet folytatására és minden erőmmel azzal leszek, hogy hozzam a tőlem megszokott formát :)
  Köszönöm, hogy itt vagytok ♥! Nélkületek nem lennék ott, ahol most vagyok ♥ Nagyon örülök, hogy így érzel a történettel kapcsolatban :)

  Amint erőhöz kapok, jelentkezem ♥!

  Love Ya,
  Mace

  VálaszTörlés