2016. április 2.

2.fejezet ~ Bódító mámor

Tisztán láttam Emily szemeiben a rettegést, ám mégsem húzódtam el az engem ölelőtől. Anélkül, hogy megfordultam volna, egyik kezemmel lassan végigsimítottam a férfi arcán. Tenyeremet finoman karistolta borostája; testemen egy megmagyarázhatatlanul kellemes érzés futott végig. Semmihez sem volt hasonlítható.
- Hmm, egy kissé bizonytalan vagy... És ezt nem most vettem ám észre. A megérkezésed óta figyellek - kuncogott a fülembe; puha ajkai alig észrevehetően súrolták bőröm. Egy pillanatra lehunytam a szemem. - Látom, a barátnőd félt téged.
Em ökölbe szorított kézzel ült s úgy méregetett minket. Beharapott alsó ajakkal léptem el anélkül a titokzatos idegentől, hogy hátranéztem volna.
- Tudod te, kivel flörtöltél? - sziszegte legjobb barátnőm, amikor odamentem a pulthoz és kértem egy újabb pohár Cosmo-t. Amint megkaptam a koktélt, egy huzamra megittam és megráztam magam. Fogalmam sem volt róla, ki csavart ilyen rövid időn belül az ujja köré. Mielőtt visszamehettem volna táncolni, Emily elkapta a kezem. - Légy óvatos, kérlek!
Aprót bólintottam s a dallamot dudorászva elvegyültem a tömegben. Az alkohol kezdett szétáradni az ereimben, egyre felszabadultabbnak éreztem magam. Noha a reggae zene sosem állt közel hozzám, most táncra késztetett. A körülöttem táncolók egy pillanatra felém sandítottak; a már ismerősnek nevezhető karok mindenféle gátlás nélkül fonódtak derekam köré. Elmosolyodtam.
- Annyira csábító, hogy ilyen könnyen odaadod magad nekem - suttogta búgó baritonján, amitől bizseregni kezdett a gyomrom. Hogy is mondják? A pillangók őrülten csapkodtak. - Hol voltál eddig, szépségem?
- Vártam - dőltem a férfi mellkasának. Ölelése szorosabbá, birtoklóbbá vált. Mindössze pár percig élvezhettem a vágy fűtötte titokzatosságot; váratlanul szembe fordított magával. A szívem kihagyott egy ütemet, ahogy elmerültem gyönyörű, csokoládébarna szemeiben. Tetoválásokkal borított jobbjával végigsimított az arcomon, majd közelebb hajolt a számhoz. Nyelvével lassan felmérte alsó ajkam. Ahelyett, hogy megcsókolt volna, elkezdett énekelni. Hangja hipnotikusan hatott rám. - I don't like it, nooo... I love it...
Együtt mozogtunk a kellemes ritmusra; kezeit a fenekemen pihentetve ringatott. A szám vége felé kezén ragadott s egy üres boxhoz húzott. Intett egyet a pultosnak, aki csapot-papot otthagyva tört utat magának a tömegen, hogy az asztalunkhoz jusson.
- Egy whisky-t és egy Manhattan-t. A whisky-t tisztán, sok jéggel kérem - adta le rendelését, majd felém fordult. Egyik kezét a combomra simította, a másikkal pedig az asztalra könyökölt. Érintésétől lángolt az arcom. - Még sosem láttalak errefelé. A bizonytalanságodból és a barátnőd féltő pillantásából ítélve, nem igazán vagy az a bulizós fajta.
- Jól látod. Mindig is otthon ülős típus voltam, de ma megfogadtam, hogy ezen változtatok - eredt meg a nyelvem. Általában alig akarok megszólalni, ha idegenekkel kerülök társaságba. Úgy tűnt, ebben is megváltoztam. - Akárcsak az öltözködésemen. Emily rángatott el vásárolni és beszélt rá erre a szettre. Magamtól sose vettem volna fel.
- Miért? Semmi okod nincs arra, hogy takargasd magad. Lélegzetelállítóan gyönyörű nő vagy - tűrte feljebb a ruhám, miközben közelebb araszolt hozzám. Valósággal egymás szájából lélegeztünk. Mélyen magamba szívtam a cigi, a mentol és a whisky egyvelegét. - Egy csábítóan ártatlan teremtés.
Lassan a bőrülő támlájának döntött, aztán megmarkolta a combom s megcsókolt. Nyelve másodpercek alatt tört utat magának a számban. A következő pillanatban elhúzódott; mutatóujját belemártotta a whiskyjébe és a hűs itallal benedvesítette ajkaimat. Előbb az alsó, majd a felső ajkamról tüntette el a kesernyés alkoholt, amit egy szenvedélyes csókkal pecsételt meg.

***

Időm sem volt körbenézni a hatalmas, belvárosi villa földszintjén. A titokzatos idegen éhes csókjaival bombázta a nyakam minden egyes szegletét. Volt némi bűntudatom, amiért csak úgy, szó nélkül otthagytam a klubban Em-t. Azonban a bennem dübörgő kíváncsiság és adrenalin nem hagyott gondolkodni. Mondhatni, ész nélkül cselekedtem.
Az ágy könnyedén süppedt be alattunk, ahogy a férfi óvatosan a hátamra fektetett. Vállaimról foggal húzta le ruhám pántját, majd egy határozott mozdulattal a szoba egyik sarkába dobta azt. Magassarkúimmal sem szórakozott sokat; pillanatok leforgása alatt feküdtem egy szál bugyiban egy vadidegen előtt. Mielőtt az utolsó ruhadarab is lekerülhetett volna rólam, félénken megszólaltam.
- Én még sosem... Szóval... - az arcom színe biztosan olyan volt, mint egy jól megérett paradicsomé. Éreztem. A férfi megértően bólintott egyet s éhesen a számra tapadt. Lassú és mégis szenvedélyes csókunk alatt teljesen meztelenné váltam. A hideg végigfutott a hátamon, amikor a titokzatos szépfiú belemélyesztette fogait a nyakamba és szívni kezdte bőröm. - Ahw...
- Vigyázni fogok, ígérem - suttogta, aztán levetkőzött. Kezeimet a mellkasára húzta; beharapott alsó ajakkal simítottam végig kidolgozott felsőtestén. Miután felgörgette az óvszert, ingerelni kezdte a bejáratom. - Ha fáj, abbahagyom. Oké?
Szavaim cserbenhagytak, így csak bólintottam egyet. Elviselhetetlenebb fájdalomra számítottam. Nem tudom, az alkohol hatása volt-e, de már-már kellemes érzés kerített hatalmába az első, néhány percben. Aztán jött a feketeleves. Arcom fájdalmas grimaszba torzult, ahogy a kicsinek egyáltalán nem nevezhető hímtag beljebb csusszant. Ajkaimat hangos nyögés hagyta el.
- Jesszus, nagyon szűk vagy! - morogta nyakhajlatomba fúrt fejjel a titokzatos idegen, miközben lassan mozogni kezdett bennem. Szemeimet összeszorítva imádkoztam, hogy a fájdalom minél előbb szűnjön meg. Akaratom ellenére sírtam el magam. A férfi finoman lecsókolta őket arcomról, majd egy puszit lehelt a számra. - Semmi baj. Nemsokára jobb lesz, higgy nekem.
Alsó ajkamba haraptam. Nem is volt kérdés, hogy egy igencsak tapasztalt hímneművel sikerült találkoznom. Édes kis semmiségeket suttogott a fülembe, masszírozta a melleimet és a legérzékenyebb testrészemet. A fellegekben jártam.
- Már nincs sok hátra... - nyöszörögtem önkívületi állapotban. A falat tudtam volna kaparni az alhasam összehúzódásaitól.
Pillanatok alatt adtam át magam a totális kielégülésnek. A testem velem együtt fújta ki magát. Nem hittem volna, hogy a szex ennyire fájdalmas, de mégis csodálatos dolog.
Erőtlenül húztam zsibbadt testemre a takarót, majd elindultam az álmok gondtalan útján. Félálomban még észrevettem, hogy az arcomra egy hatalmas puszi került.

Sziasztok!
Megérkeztem a várva várt fejezettel, amit megpróbáltam finoman megfogalmazni :) Köszönöm az előző részhez érkezett 5 kommentárt - Anna Annau, BezTina, RS, Szigeti Boglárka és BellaLili: Üdvözöllek itt is ♥! Remélem, a továbbiakban is elnyeri majd tetszésedet Gizi története :) ♥ -, a 9 pipát, az 1.300 megtekintést és a 9! feliratkozót ♥! Nagyon örülök, hogy ilyen rövid idő alatt ennyire megtetszett a történet :) További szép hétvégét és sok sikert a jövő héthez ♥! Pusszpáá evribádii,
Macy

5 megjegyzés:

  1. Aztarohadt :3 Nem gondoltam volna, hogy máris így indulunk, pedig azért... omg, Zayn milyen veszett édes volt, érződött, mennyire figyelmes, gyengéd volt Sandyvel. :3 Imádom, már most! Kérlek, ahogy csak időd engedi siess a kövivel, mert már nagyon várom, hogyan folytatódik a sztori, és mi történik majd a reggel folyamán. :) Az pedig, hogy ilyen finoman fogalmaztad meg a pikánsabb részeket, csak még élvezhetőbbé tette a fejezetet.
    RS xx

    VálaszTörlés
  2. Szia Macy!
    Huha Szuper Volt!
    Nagyon tetszett ahogyan 'tálaltad a dolgokat'
    Zayn nagyon figyelmes volt...elképesztő volt :)
    Nagyon nagyon kìváncsi vagyok a következő részre!:)

    Jò éjszakát!
    Szép napot holnapra!
    Előre is szép hetet!
    Szia
    BezTina

    VálaszTörlés
  3. Ahhh uhhhh
    Édes istenem annyira jo lett a rész és ahh imádtam már nagyon nagyon várom a kövi részt kérlek siess vele ahogyan csak tudsz!:);)

    VálaszTörlés
  4. Drága Macy!<3
    Na, oké... ez így rohadtul nem fair! IDŐ ELŐTT MEGAKARSZ ÖLNI?! Mert akkor elárulom, hogy nagyon jó úton haladsz...
    Imádtam ezt a részt, habár nem hittem volna, hogy rögtön ágyba bújnak ! :o De basszus... A kis mázlista csaj! I'm getting jealous over there. Nagyon nagyon jó volt, szuper volt megírva a szex! :)
    Csak így tovább és siess azzal a következő résszel!
    Puszi és ölelés, D<3

    VálaszTörlés
  5. Miközben Ezt olvastam nem elindult a LIKE I WOULD XD
    DE megyek is olvasom a többit .
    Ölel és puszil Béluka :D

    VálaszTörlés