2016. április 16.

3.fejezet ~ A valóság

Egyedül ébredtem a napsütötte szobában. Az ágy másik oldala már be volt vetve; a takarón egy szürke farmer, egy fehér hosszú ujjú felső és egy bordó dzseki pihent. Felvontam a szemöldököm. Hol a csudában van a magassarkúm és a ruhám?
Meglepetten tapasztaltam, hogy az éjszakát nem meztelenül töltöttem. Egy kissé elnyűtt póló és egy bokszer takarta testem. Egyre több a rejtély. Alaposan begöndörödött fürtjeim közé temettem ujjaimat, aztán leszédelegtem a földszintre. A fejem szét akart robbanni s a gyomrom is rakoncátlankodott. A frissen főtt kávé és a péksütemények illata azonban valamelyest csillapította a macskajaj okozta panaszaimat. Talpam alatt szinte égett a jéghideg márványpadló, így lépteimet megszaporázva igyekeztem a konyha felé. Amikor megláttam az asztalnál telefonáló férfit, a szívem őrült vágtába kezdett, de nem a boldogságtól. Félelem lett úrrá rajtam. A szégyen mellé tökéletes párosítás, mondhatom.
- Most le kell tennem - emelte rám csokoládébarna íriszeit Zayn, majd kinyomta a készüléket s az asztalra dobta. A nyárfalevél hozzám képest kismiska volt, úgy remegtem. Ezt észrevéve a férfi odajött hozzám és miután végigmért, egy puszit lehelt a homlokomra. - Jó reggelt!
- Neked biztosan az - nyögtem ki kábultan, miközben elhúzódtam és helyet foglaltam az asztalnál. Zayn a konyhapultnak dőlve figyelte mozdulataimat. Ráérősen majszolni kezdtem egy csokis croissant-t és leerőltettem egy fél bögre kávét. - Most már tudom, Emily miért figyelt minket. Felismert téged, én viszont nem.
- Ha elmondtam volna, hogy ki vagyok, most nem lennél itt. Félve menekültél volna a közelemből - rázta meg a fejét egy horkantás közepette. Helyeslően biccentettem egyet. - Látod? Az újságok mindenféle baromságot összehordanak, hogy befeketítsék a nevem. Oké, beismerem, volt néhány mocskos ügyem. De kinek nem?
- Éppen itt ül és ezt a nyamvadt, francia cukorbombát eszegeti a gyomrában egy jókora gombóccal - suttogtam a péksüti tetejét pöckölgetve. Zayn elmosolyodott. Istenem! Bármennyire is szégyenlem magam a tettemért, el kell ismernem, hogy ez a férfi maga a megtestesült álom. Felsóhajtottam. - Em már biztosan értesítette anyáékat. Haza kell mennem. Most.
- Előbb zuhanyozz le és öltözz fel! A fürdőben találsz tusfürdőt meg ilyesmit, reggel hozattam a sofőrömmel. A ruháiddal együtt - válaszolta sietősen, aztán a telefonjára tapadt. A mai napon már kitudja, hanyadjára. Mielőtt visszamentem volna szobába, bevettem egy fájdalomcsillapítót. Alig negyed óra alatt elkészültem, ami magamhoz képest rekordnak számított. Hajamat egy laza copfba fogva mentem le a nappaliba. Zayn azonnal felugrott a fotelből és alaposan végigmért. Az őrületbe kerget! Táskámat átadva a fülem mögé tűrt egy kósza tincset. - Indulhatunk?
- Azt hiszem - csúsztattam félénken a kezemet az övébe, miután felvette a bőrdzsekijét s felém nyújtotta jobbját. Az ébenfekete Volvo pontosan ugyanott állt, ahova a sofőr leparkolta tegnap éjjel. Szelektív egy memóriám van; arra nem emlékeztem, hogy Zayn felöltöztetett az együttlétünk után, erre viszont igen. Az út csendben telt, csak a rádiót és a motor zúgását lehetett hallani. Egy vagonnyi kérdés halmozott fel bennem, melyek közül egyet fel is tettem a mellettem ülőnek. Csak van annyi szíve, hogy nem lök ki útközben a kocsiból. - Minden ágyasoddal ezt csinálod? Tudod... Felszeded az egyik szórakozóhelyeden, ágyba viszed és másnap megleped egy új szettel, aztán haza is fuvarozod őket?
- Nem - mondta kissé élesen, amitől egy pillanatra összerezzentem. - Csak azokkal bánok így, akikkel szeretnék a későbbiekben is találkozni.
Alsó ajkamba haraptam. Tapasztalatlanságomból kiindulva nem tudtam eldönteni, hogy csak a szex miatt szeretne velem találkozni, vagy azért, mert jobban meg akar ismerni. Erős a gyanúm, hogy az első tippem a fő ok.
- Meg sem kérdezem, honnan tudod a lakcímem - csatoltam ki a biztonsági övet, amikor Zayn megállt a házunk előtt. A függönyök még be voltak húzva a nappaliban. A milliárdos sejtelemes mosolyából nem jutottam semmire. Mielőtt kiszálltam az autóból, udvariasságból egy puszit leheltem az arcára. - Köszönök mindent. Az estét és a ruhákat.
- Én köszönöm, hogy megismerhettelek - simított végig arcomon, amit lehunyt szemmel fogadtam. Amint kiszálltam a fekete csodából, intettem egyet Zayn-nek és egy jó nagy adag szorongással benyitottam a házba. A nappali felől sutyorgás csapta meg a fülem. Halkan leraktam a táskám a komódra és erőt véve magamon csatlakoztam a ház központjában lévőkhöz. - Sziasztok!
Köszönés helyett féltő és egyben megvető pillantásokat kaptam. Felsóhajtottam. Hiba volt Zayn-nel tartanom tegnap éjjel.
- Aggódtunk érted, Sandy - szólalt meg anya, miközben leültem az egyik fotelbe. Emily azonnal lesütötte a szemét; kerülte a szemkontaktust velem. Áruló. Kellett neki elrángatni arra az átkozott szórakozóhelyre... - Figyelmeztettünk, hogy Malik veszélyes ember. Le sem tagadhatná, ki volt az apja.
- Sok mindent pletykálnak az emberek - mondtam kissé hisztérikusan. Apám felhorkantott. - Zayn nem tett velem semmi rosszat. Nagyon kedves és udvarias volt.
- Rendkívül naiv vagy, kislányom - rázta meg a fejét apa. Megforgattam a szemem. - Csak azért viselkedett úgy, ahogy, mert könnyedén a bugyidba akart mászni. Nagyon remélem, hogy nem engedtél a csábításnak.
Nem szólaltam meg. Anya döbbenten a szája elé kapta a kezét, apa pedig ökölbe szorította a kezeit. Emily meghúzta magát a háttérben, amit értékeltem is. Semmi kedvem nem volt az önmagát védő beszédjét hallgatni.
- Hatalmasat csalódtunk benned - törte meg a csendet végül anyu, majd apuval elvonultak a konyhába.
Em szólásra nyitotta a száját, de végül inkább csendben maradt. Táskámat a komódról felkapva tűntem el a szobámban. Levetettem magam az ágyra s csak bámultam a plafont. Egy idő után kezdtem elálmosodni. Már lehunytam a szemeimet, amikor megrezzent a telefonom. Összevont szemöldökkel nyitottam meg az érkezett üzenetet.

„Rendesen felkeltetted az érdeklődésem. Szeretnék veled minél előbb találkozni. Holnap délelőtt lesz néhány elintéznivalóm, este viszont ráérek. Elmehetnénk vacsorázni. Kérlek, jelezz vissza, amint tudsz. Z”

Hazudnék, ha az mondanám, meglepődtem a feladón. Biztosan akkor szerezte meg a telefonszámom, amikor aludtam. Várjunk csak! A készülék kóddal van ellátva, nem léphet be csak úgy akárki. Apának igaza van. Naiv vagyok. Zayn nagy tekintélyű férfi. Megkaphat bármit, amit csak akar. Legyen az egy telefonszám, esetleg egy fél város.
- Zavarlak? - dugta be fejét Emily a résnyire nyitott ajtón. Megráztam a fejem, majd felültem s hátamat az ágytámlának döntöttem. Lábaimat felhúztam a mellkasomig, telefonomat pedig az éjjeliszekrényre dobtam. Át kell gondolnom a vacsorameghívást. Arra eszméltem fel, hogy Em leült elém. - Sajnálom az előbb történteket. Nem kellett volna elmondanom a szüleidnek, hogy kivel voltál.
- Nem érdekes. Előbb vagy utóbb úgyis megtudták volna - rántottam vállat, mintha magától értetődne a dolog. Pedig egyáltalán nem így volt. - Én sajnálom, hogy csak úgy faképnél hagytalak. Nem igazán tudtam, mit csinálok.
- Bedrogozott? - kerekedett el legjobb barátnőm szeme. Azonnal megráztam a fejem, mire kifújta a levegőt. - Magasról teszek rá, milyen dögös... Bármit kinézek belőle.
- Nyugodj meg, csak egy koktélt rendelt nekem. Aztán nála folytattuk a bulit... Már ha azt annak lehetett nevezni - haraptam alsó ajkamba, miközben visszagondoltam a szenvedélyes éjszakára. Emily felsikított s nyaggatni kezdett egy részletes beszámoló reményében. Hitetlenkedve felnevettem. - Komolyan minden részletre kíváncsi vagy?
- Nekem nem tudnál semmi újat és visszataszítót mesélni, kislány - kacsintott és elhasalt mellettem. Lábait összekulcsolta a levegőben és úgy várakozott. - Addig úgysem hagylak békén, Sandy.
Megforgattam a szemem. Utálom, amikor akaratos velem. Olyankor lehetetlenség levakarni. De én így szeretem, már pelenkás korunk óta.
Részletesen ugyan nem tértem ki mindenre, de azt hiszem, kellően beavattam barátnőmet a maffia dögös hercegével töltött éjszakámmal kapcsolatban. Arca ugyanis elvörösödött, csokoládébarna íriszei pedig csillogtak.
- Nem is tudom, mit mondhatnék... Piszkosul szerencsés vagy! - ugrott a nyakamba, aminek következtében leborultunk az ágyról. Könnyünk kicsordult a nevetéstől. Em hamarabb összeszedte magát; kuncogva húzott fel a szőnyegről. A könyököm sajgott egy kicsit. - Bocsánat, megint.
A nap további részében filmeket néztünk és zenét hallgattunk. Vacsora után Emily hazament, én pedig visszavonulót fújtam. Nem akartam anyáékkal társalogni. Egy forró fürdőt követően bebújtam a takaró alá s magamhoz vettem a telefonom.

A szüleim nem igazán örülnek annak, hogy veled voltam... Mindezek ellenére hasonlóan érzek én is. Mi lenne, ha mondjuk 7 órakor az utca végén találkoznánk? Nem szeretném, ha anyuék kiszúrnának téged a ház előtt. S

Néhány percnyi hezitálást követően elküldtem az üzenetet, majd kikapcsoltam a készüléket s azonnal el is aludtam.

Sziasztok!
Meghoztam az utolsó, előre megírt fejezetet :) A negyedik részen már dolgozom s lassan készen is leszek vele :) Köszönöm szépen az előző fejezethez érkezett 4 kommentárt - RS, BezTina, Anna Annau és Dorothe Horan ♥ -, a 11 pipát, a 2.000 megtekintést és a 14! feliratkozót ♥! Nagyon örülök, hogy ennyire tetszik az, amit csinálok :) Remélem, a továbbiakban is számíthatok Rátok ♥! További szép estét, jó hétvégét és kitartást a jövő héthez ♥! Pusszpáá evribádii,
Macy

4 megjegyzés:

  1. Kedves Macy!
    Huha..még az elején vagyunk és már kész vagyok. Belese merek gondolni mi lesz később :)
    Elképesztő volt! Minden sorát imádtam!

    További szép estét!
    Előre is szép hetet!

    VálaszTörlés
  2. Whoa :')
    Egyetértek az előttem szólóval, még tényleg az elején járunk, de máris belezúgtam a sztoridba, mint egyébként eddig az összesbe. Oh, jut eszembe... A Larryset nem tervezed véletlenül folytatni? *0*
    Ha nem, tökéletesen megelégszem ezzel is, mivel ah, imádom, hogy Zayn milyen embernek van beállítva, és ezzel szemben hogyan viselkedett Sandyvel... Tökéletes első alkalom, és esélyes szerelem, huh? Huh. :3
    Remélem Sandy nem lesz túl "naiv", és ez a vacsi problémamentesen fog zajlani. :) xx

    VálaszTörlés
  3. Uhuhuhu!
    Annyira imádom már most a blogot és tudom hogy ebből egy rohadt jo blog lesz...:)
    Nagyon nagyon jó rész lett már nagyon kiváncsi vagyok hogy mi lesz a folytatás kérlek siess a kövi résszel ahogy tudsz!:)<3

    VálaszTörlés
  4. Huuu...lenyűgöző!:3 Már alig várom a következőt.:> Rettentően izgalmas és nagyon jól fogalmazott részeket írtál, csak így tovább. <3 Köszi a feltöltést, kellemes hetet neked is. :*

    VálaszTörlés