2016. június 11.

5.fejezet ~ Adatok

Moonlight
Feszélyezett néztem tükörbe, miután magamra öltöttem az ágyra kikészített pizsamát. A köntössel és a mamusszal semmi bajom se volt, de a falatnyi bugyi és a hozzá tartozó, csipkés top hagyott némi kívánnivalót maga után. Teljesen eltért az én éjszakai szereléseimtől, sokkal kihívóbb és szexibb volt. Alsó ajkamba harapva összehúztam magamon a kimonót s Zayn keresésére indultam. Ahogy végighaladtam a hosszú folyosón, minden ajtón benyitottam, hátha meglelem a férfit valahol. Az emelet sarkában egy ízlésesen berendezett könyvtárszobára bukkantam. Kíváncsiságomat sehogy sem tudtam legyőzni. Halkan besurrantam a helységbe, majd izgatottan körbenéztem. Egy laptopra lettem figyelmes az üveg dohányzóasztalon, illetve egy vaskos mappára. Közelebb merészkedve az asztalhoz elkerekedett a szemem. Az irattartón az én nevem szerepelt. Lerogytam a bőrülőre, az ölembe vettem a dossziét s kinyitottam. Egy körülbelül 4-5 évvel ezelőtt készült kép kapott helyett az első oldalon, a következőn pedig az adataim voltak olvashatóak. Kis híján elsírtam magam. Kihasznált. Tisztában volt mindennel, ami velem kapcsolatos.
Mielőtt lementem volna a földszintre, visszaraktam az asztalra az iratgyűjtőt és elhagytam a helységet. Vegyes érzelmek kavarogtak bennem, főként a düh és megalázottság. Hajamba túrva léptem át a konyha küszöbét, ahol a maffiavezér a tűzhely körül serénykedett, több-kevesebb sikerrel. Két bögre pihent a konyhapulton; a levegőben a forrócsokoládé jellegzetes illata keringett. Ó, csak nem romantikázni akar velem? Ráadásul a kedvenc édességemet is ellenem fordítja? Pofátlan fickó.
- Ülj csak le a kanapéra, mindjárt megyek én is - mosolygott rám biztatóan Zayn. Apró mosolyra húztam a szám, hogy ne legyen feltűnő kedvtelenségem s úgy tettem, ahogy a férfi kérte. Táskámból előhalásztam a telefonom, majd küldtem egy üzenetet Emily-nek. Miközben visszaolvastam az este folyamán érkezett irományokat, észre sem vettem, hogy Zayn leült mellém. Csak akkor eszméltem fel, amikor végigsimított combomon. Zavartan pislogva felnéztem arcára. - Szexi vagy ebben a szettben.
- Ez volt a célod, nem? - haraptam alsó ajkamba; a fekete szépfiú aprócska puszikkal borította be a nyakamat és egy határozott mozdulattal az ölébe húzott. Lüktető erekciója a fenekemhez simult. Puszijai harapásokká alakultak át, amik egyre akaratosabbak voltak az eddigi gyengéd érintéseknél. Megpróbáltam elhúzódni, de Zayn nem eresztett. Izmos karjai szorosan a derekam köré fonódtak. Fogai hosszú ideig tartották fogva nyaki ütőerem. Felszisszentem a hirtelen belehasító fájdalomtól. - Zayn, ez fáj... Finomabban.
- Mit kerestél az irodámban? - mormolta bőrömbe idegesen. Egy pillanatra megállt a szívem s levegőt is elfelejtettem venni. Puha ajkaival végigsimított a harapások helyén, majd felemelte a fejét. Tekintete szikrákat szórt. - Ne próbáld meg letagadni, a biztonsági kamerák felvettek.
- Téged kerestelek - nyögtem ki akadozó lélegzettel. A férfi felvonta a szemöldökét. Mintha kételkedett volna a szavaimban. - Benéztem minden szobába, de sehol sem találtalak. Semmi rosszat nem akartam.
- Jól van, nyugodj meg. Csak megkérdeztem - hüvelykujjával óvatosan letörölte kósza könnyeimet, amelyek eleinte fel sem tűntek. - Nem szeretem, ha a magánszférámban turkálnak. Legközelebb várj meg a szobában, rendben?
Válaszként bólintottam egyet, Zayn pedig egy puszit hintett a szám sarkába és elvette a dohányzóasztalról a bögréket. Az egyiket nekem adta, a másikba ő kortyolt bele. Szomorúan elhúzta a száját.
- Hmm, ez már koránt sem forrócsoki - állt fel mellőlem, aztán eltűnt a konyhában. Követhetetlen a hangulatváltozása. Először nekem esik, most meg panaszkodik, hogy kihűlt az édesség. Miért nem maradtam nyugton, miért?! A kíváncsiságom visz majd a sírba, az biztos. Gondolatmenetemből a férfi kíváncsi hangja zökkentett ki. - Felmelegítsem a tiédet is?
- Igen, köszönöm - mentem oda hozzá, majd bátortalanul átadtam neki a bögrém. A hideg futkosott a hátamon, ahogy lassan közénk telepedett a csend. Az időközben újra felmelegedett csokoládét kortyolgatva néztünk valamilyen romantikusnak nevezhető filmet a tévében, bár én kételkedtem abban, hogy Zayn is a képernyőt tüntette ki a figyelmével. Szabad kezével a combomon kalandozott, ajkait pedig többször a nyakamhoz érintette. Alsó ajkamat harapdálva leraktam a kezemből az üressé vált csészét s lángoló arccal a férfi felé fordítottam fejem. Szinte felfalt a szemeivel. - Nem tetszik a film?
Zayn nemlegesen megrázta a fejét, majd kikapcsolta a tv-t és megcsókolt. Lassan, ráérősen faltuk egymást s közben észrevehetetlenül újra a férfi ölébe kerültem. Fenekemre csúsztatva kezeit emelkedett fel a kanapéról, aztán felegyensúlyozott velem a lépcsőn a hálóig. Arcomat nyakába rejtettem, karjaimat pedig az övén pihentettem.
- Szeretném, ha az eddigieknél is jobban ellazulnál - fektetett végig az ágyon, miután kulcsra zárta az ajtót. A pizsamám felső részét a földre dobva kezdte apró puszikkal ostromolni a hasamat, kezeit pedig a melleimre simította. A vér fémes íze beterítette a számat, ahogy erősen alsó ajkamba haraptam. Hátam ívbe feszült, amikor eltűnt rólam a bugyi és s csizma is. Zayn széles mosolyra húzta a száját. Szemei feketén csillogtak a vágytól. - Elviselném, ha többször fogadna ez a látvány.
- Csak egy átlagos lány vagyok, tele anyajegyekkel és gátlásokkal - motyogtam értetlenkedve. A férfi megrázta a fejét, majd megvált pólójától. Nyeltem egy nagyot. Kezeimet a mellkasára vezette s arra kért, hogy fedezzem fel bőrének minden egyes négyzetcentijét. Érintésem alatt vibráltak izmai. Nyakán lévő tetoválásán végigfuttatva ujjaimat bukott ki belőlem egy kósza kérdés. - Gyakran jársz edzeni?
- Amikor időm engedi - hajolt vissza a hasamhoz. Csókjai egyre közelebb vándoroltak nőiességemhez. Úgy tűnik, Zayn a tettek embere, mintsem a szavaké. Kapkodtam a levegőt, a mellkasom szabálytalanul emelkedett fel-le. Hangtalanul vergődtem kényeztetése alatt. Lábaimat szétfeszítve hagyott kisebb harapásokat belső combomon, aztán felegyenesedett és megvált az alsójától. Nagyot sóhajtottam. Amint előkerült az éjjeliszekrény egyik fiókjából az óvszer, Zayn a hátára feküdt s az ölébe húzott. - Te irányítasz, Sandy!
Nyugtalanul pislogtam párat. Biztos, hogy ezt akarja?! Totálisan analfabéta vagyok szex terén, bár lefogadom, hogy ezt is tudja rólam.


Sziasztok!
Lassan egy hónapot ültem már ezen a fejezeten, itt az ideje, hogy közzétegyem :) Köszönöm az előző részhez érkezett 4 kommentárt - RS, Babe8, BezTina és Tokodi Vivien ♥ -, a 8 pipát és a 23! feliratkozót ♥! Hamarosan több időm lesz a történetre, legalábbis remélem :) A következő fejezet még nem tudom, mikor érkezik... Amint le tudom írni a gondolataim :) További szép estét és kitartást az utolsó héthez ♥! Pusszpáá evribádii,
Macy

3 megjegyzés:

 1. Szia Macy!
  Huha... nagyon jó rész volt!!
  Elég érdekes, hogy mindent tud róla.., habár valami miatt nem lepett meg... már mint nem az mint, ha számítottam volna rá... csak szaval eleve olyan "fekete világban élek... titokztos vagyok, de a 'legjobb oldalamat próbálom mutatni.. - még, ha nem is szavakkal, de keveri a világost- a sötéttel - egy rész azért, hogy bedölj nekem, mástrészt azért mert, valahol mélyen olyanom is van' embernek ismertem meg... szaval így nem lepődtem meg...
  Nagyon kíváncsi vagyok mit tartogat még a "Fekete - fehér herceg" :)

  Nagyon szépen köszönöm, hogy olvashattam!
  Nagyon nagyon tetszett!

  További szép hétvégét!

  Szia

  BezTina

  VálaszTörlés
 2. Uuuu mar annyira vartam az uj reszt es wao megerte ra varni nagyon jo lett siess a kovi resszel!:)💙

  VálaszTörlés
 3. Szia! :)
  Nagyon tetszik a blogod, esetleg benne lennél egy (pontosabban két) cserében? Természetesen mindkettőre kiraknálak :)
  A blogok: http://our1sttimetolove.blogspot.hu/
  http://anotherworld-wp.blogspot.hu/

  VálaszTörlés