2016. október 8.

14.fejezet ~ Nyugodt órák

Sziasztok!
Sajnálom, hogy sokáig nem jelentkeztem :( Rendesen összecsaptak a fejem felett a hullámok :/ Tételkidolgozások, dolgozatok... Amikor volt egy kis időm, írogattam a fejezetet :) Köszönet az ötletekért BellaLili-nek, illetve BezTina-nak a terjedelmes kommentártért és a rész alá érkezett 11 pipáért ♥! Bevallom őszintén, berozsdásodtam, ami fejezet első részét illeti... Nagyon nehezen jött a finom és nem felháborítóan fűtött megfogalmazás :) Remélem, elnyeri a tetszéseteket :) Sajnálom a rövidséget! U.i.: Koránt sincs vége a váratlan fordulatoknak! Ééés, fogalmam sincs, mikor jön a folytatás :( Pörög a suli, de még hogy... Igyekszem ♥! Pusszpáá evribádii,
Macy 

Lay Me Down
Bella rátapintott a lényegre. Zayn és én nem igazán beszéltünk meg semmit, mindössze az újrakezdési feltételeimről esett néhány szó. Talán elértem velük valamit. Mielőtt bármi történhetett volna közöttünk, elhúzódtam a férfitől. Értetlenkedve emelte rám mélybarna íriszeit.
- Miért kellett idejönnöm tegnap este? - tettem fel a legjobban foglalkoztató kérdést. - Nem érdekelnek a körítés, csak a színtiszta igazat szeretném hallani.
- Közvetlenül a hazautazásod után felkeresett a megölt férfi fia, aki megfenyegetett, hogy bosszút áll az apjáért. Elvette a telefonom, végiggörgette az összes képet és amikor meglátta a tiéd, gusztustalan megjegyzéseket tett és közölte, hogy akár idáig is képes elutazni, hogy elégtételt tegyen az öregéért. Összetartó család, mondhatom - hangjában mérhetetlen düh tengett, amit teljes mértékben megértettem. Kezei közé fogva az enyémet felsóhajtott. - Még soha, senkit nem féltettem ennyire. A testvéreimet sikerült időben elbújtatnom egy francia falucskában, Bellát viszont elrabolta az a rohadék. Szerencsére, amikor elhagyta a helyszínt, az embereim kimentették a húgod. 
Nem jutottam szóhoz. Alsó ajkam véresre harapva próbáltam meg nem elbőgni magam. Elegem volt a könnyekből. Remegő kézzel simítottam végig a milliárdos arcán. Lehunyt szemmel belecsókolt a tenyerembe s közelebb húzott magához.
- Köszönöm, hogy megmentetted a testvérem - suttogtam ajkaira, majd megcsókoltam. A szavak azonnal a torkomra forrtak, ahogy Zayn fogai bekerítették a nyaki ütőerem. Felnyögtem. Elmémet ellepték a lakosztályban történtek. - Óvatosan bánj velem, kérlek!
- Megpróbálom türtőztetni magam - szabadított meg a felsőmtől s melltartón keresztül masszírozni kezdte melleimet. Ujjaim az öve környékén kalandoztak, ami mosolyt csalt borostás arcára. - Egy hónap hosszú idő... Ugye tudod?
- Megannyi csinos lány forog körülötted. Nem hiszem el, hogy egyikőjüket sem csalogattad ágyba - tűrtem feljebb az ingét, ami azonnal a földön kötött ki. Megrökönyödve megrázta a fejét. - Jelenleg egyetlen egy nő tud igazán felizgatni... Átlagosnak tekinti magát, pedig számomra a legkülönlegesebb és leggyönyörűbb teremtés...
- Ha nem hagyod abba, el fogom sírni magam - nyöszörögtem, miközben Zayn a nadrágomat küzdötte lefelé a combjaimon, több-kevesebb sikerrel. Kuncogva belepuszilt a köldökömbe, aztán a számat bombázta aprócska puszikkal. - Édes vagy, amikor elpirulsz.
Ruháink lassacskán levarázsolódtak rólunk, beterítve a padló egyes részeit. A maffiavezér úgy mért végig többször is, mintha egy kiállítási darabot csodált volna a múzeumban. Szemei leginkább kebleimen s nőiességemen időztek, amivel rendesen zavarba tudott hozni. A fejem úgy lángolt, mintha lázam lett volna.
- Naphosszat csókolgatnálak és simogatnálak - puszilta meg a fülcimpám. Finom érintései remegést váltottak ki belőlem. Egy pillanatra elakadt a lélegzetem, ahogyan ajkai lefelé indultak. Szétfeszítette lábaimat, majd belső combomat kezdte elhalmozni csókokkal és harapásokkal. Kacér vigyorral az arcán végighúzta mutatóujját nőiességemen. - Kényeztetni foglak egy kicsit.
Az éjjeliszekrény legalsó fiókjából előhalászott egy csomag óvszert és egy üveg síkosítót, mellyel nedvessé tette mutató- és középső ujját. Felszisszentem, amikor lassan és megfontoltan belém vezette cseresznyeillatú ujjait. Reakciómat árgus szemekkel figyelve ingerelt; hangosan sóhajtoztam s elfehéredett kezekkel szorongattam a takarót.
Mielőtt átléphettem volna annak a bizonyos kapunak a küszöbét, a milliárdos az alhasamat puszilgatva felbontotta az ágy sarkán pihenő, óvszeres tasakot, majd rutinosan felgörgette. Most én voltam soron, hogy csodáljam. Tetőtől talpig tökéletes volt. Egyetlen egy bőrhibát sem tudtam felfedezni, talán valamelyik tetoválás takarásában bújt meg.
- Tetszik, amit látsz? - rekedtes nevetésétől megremegtem. Rákvörös fejjel bólintottam egyet, mire fölém tornyosult és a síkosítónak köszönhetően azonnal eggyé olvadtunk. Valósággal szikrákat láttam körülöttünk. Gondolataimból a maffiavezér puha ajkai zökkentettek ki. Arcomat több, aprócska csókkal borította be. - Nem is tudod, mennyire hiányzott már, hogy így is együtt legyünk.
- Nekem is - susogtam, végigkarmolva a férfi hátát. Lábaimat a dereka köré kulcsoltam s viszonoztam követelőző csókját.

***

Hosszú idő után először ébredtem mosollyal az arcomon, délután 2-kor. Egy szál semmiben, jókedvemet a szőnyeg alá söpörve ugrottam ki a pihe-puha ágyból, majd Zayn ingét és egy bokszert magamra kapva lerobogtam a lépcsőn. A milliárdos a kanapén ült a húgommal. Elmélyülten beszélgettek valamiről.
- Miért nem keltettek fel? El fogok késni a munkából! - túrtam hajamba kissé hisztérikusan, mire egy emberként rám kapták tekintetüket. A férfi ajkai elnyíltak egymástól, ahogyan végigmért. Amint magához tért, odajött hozzám és egy puszit lehelt a homlokomra. - Beszéltem a főnököddel. A délutánod is szabad.
- Mégis miféle indokkal bújtattál ki a munka alól? - haraptam be alsó ajkam, miközben leültem Bella mellé s ölemet gondosan betakartam egy, a kanapé karján pihenő pokróccal. Zayn rosszallóan megcsóválta a fejét. - Nem kellett hazugságokra támaszkodnom. Anélkül is elég meggyőző tudok lenni. Még mielőtt megkérdeznéd, nem, nem fizettem le.
- Reméltem is - sóhajtottam fel, majd fejemet Bells vállára hajtottam. Húgom körém fonta karjait, aztán lábaimat az ölébe pakolta. Felkuncogtam. - Mivel ütötted el az időt, miközben mi... Tudod... Rendeztük a nézeteltéréseinket?
- Bevásároltam, ittam egy kávét a közeli kávézóban és elnéztem kikötő felé. Vettem osztrigát, homárt és kagylót - nagyot nyeltem, ahogyan felsorolta, miféle tengeri herkentyűket sikerült beszereznie. Sosem kedveltem az ilyesféle ételeket. Egyszer kóstoltam kagylót, ki is hánytam nyomban. - Hmm, meg is van a ma este vacsoránk! Feltéve, ha ti mást szeretnétek enni...?!
- Ami azt illeti, én nem igazán rajongok ezekért - húztam el a számat, miközben Zayn-re pillantottam. Vacillált. Majdnem felröhögtem kétségbeesett arckifejezésén. Szólásra nyitotta a száját, de Bella leintette. - Oké, akkor hagyjuk.
- Ne! Sandy-nek készítünk valami herkentyűmentes ételt, te és én pedig eszünk azokból, amiket vettél - próbálta menteni a helyzetet a mostohatestvér. Húgom bólintott egyet s ránk mosolygott. Annyira esetlen és aranyos volt, hogy azonnal magamhoz szorítottam. Szavait kis híján elnyelte bőröm. - Sajnálom, hogy ennyire belelendültem ebbe a főzőcskézésbe. Csak szeretnék valahogyan a kedvetekre tenni, ha már a nyakatokon lógok.
Rá akartam szólni, hogy ne beszéljen butaságokat, de Zayn megelőzött. Bells lesütötte szemét, amin jót derültem. A megfelelés bárkinek vagy bárminek családi vonás volt.
- A vacsoráig még bőven van időnk. Mi lenne, ha addig megnéznénk egy filmet? Nem horrort - vetettem fel, a mostohatestvérek pedig egyetértően bólintottak egyet. Összecsaptam a kezem. - Remek. Van ötletetek, hogy mit nézzünk?
- Mivel nőuralom van, ezért hagyjuk, hadd válasszon Zayn - kuncogott húgom, mire az említett fújtatott egy nagyot. Fülig érő vigyorral nyomtam egy puszit az arcára, amitől megenyhült picit. Rekedtesen felsóhajtott. - Hozom a laptopom.
- Csináljunk popcorn-t! - húzott fel a helyemről Bella, miután a maffiavezér eltűnt az emeleten. A konyhába érve megrohamoztuk a polcokat. Találtunk egy nagy zacskó chipset, sajtszószt, csokis sütit és néhány, különböző ízű gumicukrot. Amíg a kukorica készült, tálakba porcióztuk a nassolni valókat s kivittük a nappaliba. A ház ura már a gépe előtt görnyedt. Amikor észrevett, megragadta a derekam és az ölébe rántott. Tekintetét kerülve a laptop képernyőjére meredtem, arcomon elfojtott mosollyal. - Jason Statham az egyik kedvenc színészem. Jó választás, Mr. Malik.
- Mindig a legjobbat sikerül kiválasztanom - csókolt meg lassan, mégis szenvedélyesen. Húgom köhintésére rebbentünk szét. Arcom lángolt, amit a lány azonnal észre is vett. - Remélem, nem valami pornófilmet sikerült találni... Mert ennyire erővel azt élőben is nézhetnék.
Elképedve ráztam meg a fejem. Semmi kétség afelől, hogy átvette Zayn csipkelődő stílusát. Gyorsan hozzá kell szoknom, hogy az Olsson és a Malik család tulajdonságait hordozza egyszerre.
- Ne szívjátok mellre! Csak poénkodom - bökte oldalba a férfit Bella, a milliárdos megforgatta a szemét. Bells kuncogva törökülésbe fészkelte magát mellettünk, majd az ölébe vette a még gőzölgő pattogatott kukoricás tálat s egy nagy marékot el is tüntetett a vajas finomságból. - Indíthatod a filmet, bátyó!

2 megjegyzés:

  1. Ajj, ez nagyon jó volt! :D Imádom, amiért Zayn néha ilyen kis gyengéd, de egyébként meg nem jellemző, és olyan omfg yasss. Sandyvel meg milyen édes már! És Bells... Szimpatikus, nagyon is, csak most még olyan furcsa, hogy a két főszereplőnket egyaránt a testvérének nevezi. Emiatt olyan, mintha khm, tudod, Zayn szemszögéből: "Este dugom, reggel húgom" dolog lenne, és sorry a kifejezésért, csak így Várom a következőt, érdekel, mit tervezel még. :) xxx

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nagyon jô lett ez a resz is!
    Tetszik Bell szemelyisege...
    Meg szolalasai-illetve,beszolásai
    -Tetszik Zayn csaladcentrikussaga...illetve 'igyekezete a valtozasra..' meglatjuk meddig tart ez ki..
    De vegul is ha sikerul egyutt maradniuk...formalodik igy valamilyen szinten akaratán\tudtan kivul is valtozik...
    Jo ....gondolom..hogy lesznek meg szuneteik.....szetvalnak uthaik...de az egyuttoltott ido....jellembelileg is megmutatja majd magat...szerintem
    Na leallitottam az agyam :)

    Koszonom szepen, hogy ezt a reszt is olvashattam!
    Tovabbi szep hetveget!

    VálaszTörlés